top of page

Islandijos lietuvių bendruomenė dalyvaus Pasaulio lietuvių dienos šventėje Vilniuje


Islandijos lietuvių bendruomenė Pasaulio lietuvių dienos šventėje Vilniuje

Džiaugiamės pranešdami, kad birželio 30 dieną mūsų bendruomenės narės Neringa Eidukienė, Jurgita Millerienė ir Jūratė Leškienė atstovaus Islandijos lietuvių bendruomenei Vilniaus Rotušės aikštėje vyksiančioje Pasaulio lietuvių ir Lietuvos tautinių bendrijų dienos šventėje „Aš esu Lietuva. Sujunkime Lietuvą“.


Anot šventės organizatorių, birželio 30 dieną 13:00 val. aikštėje bus iškilmingai atidarytas ir visą dieną veiks paviljonų miestelis, kur lietuvių bendruomenės iš 30 šalių pristatys įspūdingiausius projektus, iškilius pasaulio lietuvius ir jų pasiekimus, garsinančius Lietuvą užsienyje. Taip pat vyks įvairios dirbtuvės ir maisto degustacijos, o scenoje – pasaulio lietuvių bendruomenių ir Lietuvos tautinių bendrijų meno kolektyvų pasirodymai.


Išsami Pasaulio lietuvių ir Lietuvos tautinių bendrijų dienos šventės „Aš esu Lietuva. Sujunkime Lietuvą“ programa – Pasaulio lietuvių bendruomenės svetainėje ir Facebook renginio puslapyje.


Kviečiame visus Islandijos lietuvius, birželio 30 dieną viešinčius Vilniuje, nepraleisti unikalios progos sudalyvauti šiame renginyje, kuris sujungs visus pasaulio lietuvius! Susitikime Vilniuje!


Nuoroda į linksmą vaizdo klipą-kvietimą Youtube kanale su Islandijos lietuvių bendruomenės atstovėmis: https://youtu.be/hp0z7vIKNhg?si=6rf8_r8Y3JBbVXsT

bottom of page