top of page

Kviečiame registruotis į vaikų talentų vakarą „Būk mano draugas“


Kviečiame registruotis į vaikų talentų vakarą „Būk mano draugas“

Dėmesio visiems, kas namuose augina talentus ar pažįsta kūrybingų vaikų ar grupių! Nesvarbu, ar jie groja, dainuoja, šoka, vaikšto ant rankų, ar dar tik atranda savo unikalią saviraišką – mes kviečiame juos į sceną lapkričio 9 d., šeštadienį, 17:00 val. Ártúnsskóli mokyklos salėje!


Seniai mūsų svajotas surengti Islandijos lietuvių vaikų talentų vakaras „Būk mano draugas“ tai galimybė mūsų mažiesiems užlipti į sceną, išbandyti save ir savo talentą prieš publiką ir sulaukti gausių aplodismentų! Skubėkite registruoti savo talentinguosius!


Registracija į Islandijos lietuvių vaikų talentų vakarą „Būk mano draugas“ vyksta asmenine žinute Neringai Eidukienei arba el. paštu neringa@simnet.is. Žinutėje arba elektroniniame laiške prašome nurodyti dalyvio vardą, pavardę, amžių ir numatomą pasirodymą.


Šis vakaras bus ne tik linksmas ir pramoginis. Tai kartu bus ir Islandijos lietuvių bendruomenės labdaros vakaras – visos jo metu surinktos lėšos bus skirtos Mildos Krasauskaitės paramai. Suteikime savo vaikams galimybę parodyti savo talentus ir kartu tapkime Mildutės draugais!


Apie Mildą


Milda Krasauskaitė šių metų spalio 10 dieną švęs savo 12-ąjį gimtadienį. Kupiškio rajone, Subačiuje su savo tėveliais Jūrate ir Aridanu Krasauskais gyvenanti mergaitė mokosi bendrojo lavinimo mokykloje, jos rezultatai puikūs. Ypač gerai sekasi mokytis anglų kalbos ir muzikos, o mergaitės mama juokauja: „Mūsų Mildutė — muzikuojanti anglė“. Milda daug skaito ir kolekcionuoja... operacijas. Jų mergaitės gyvenime jau 17. Plačiau apie Mildą skaitykite mūsų tinklaraštyje.


Parama Mildai


Kviečiame visus Islandijos lietuvius prisidėti prie paramos ir padovanoti Mildai Krasauskaitei šviesesnę ateitį. Norintys prisidėti gali pervesti pasirinktą piniginę sumą į Islandijos lietuvių bendruomenės banko sąskaitą.

Islandijos lietuvių bendruomenės registracijos numeris (kennitala): 650608-1190.

Islandijos lietuvių bendruomenės pagrindinės banko sąskaitos Nr.: 0323-26-006506.




bottom of page